BMX-fietsenCitybikesElektrische fietsenFietsen met hulpmotorFreestylefietsenKinderfietsenMountainbikesOmafietsenSporthybridesStadsfietsenStadshybridesTandems
Haal- en brengservice Reparatie Servicebeurten SQ Zadelmeting Sleutelservice Verzekering
Openingstijden Geschiedenis Foto's Filmpjes
Fietsen Accessoires

SQ Zadelmeting

Nooit meer zadelpijn tijdens het fietsen!!!!!!!!!!

De Popometer vindt het perfecte zadel!
Een schoen moet passen - een zadel ook! Wanneer een zadel niet past ontstaan er ongezonde drukpunten... met andere woorden zadelpijn! Van Sleeuwen 2wielers in Venhorst heeft de oplossing met het unieke Popometer zadelmeetsysteem.
De Popometer maakt het mogelijk door middel van een afdruk van de zitbeenderen, de juiste en dus gezonde zithouding met laser op een zadel te projecteren.
Op deze manier is het relatief gemakkelijk om met één blik vast te stellen of een zadel bij de anatomie van de fietser past of niet.

Dit eenvoudige en vakkundige zadeladvies overtuigt elke klant en laat een professionele indruk achter. Voor de fietser is het echter nog veel belangrijker dat de aanschaf van een verkeerd zadel wordt voorkomen.
Zo kunnen zit- of zadelproblemen ongeacht de fietsafstand worden vermeden.

Met de speciaal ontwikkelde zadel-advies-software kan snel het passende zadel gevonden worden. De probleemanalyse en klantenwensen worden eenvoudig opgenomen. Op deze manier worden alle vragen en problemen over het thema zadels in één keer opgelost...

Voor de meting gaat de klant op de Popometer-stoel met druk-board zitten. Hierdoor worden de zitbeenderen duidelijk op het druk-board zichtbaar (kleding kan bij de meting aangehouden worden). De afdrukken van de zitbeenderen worden met een stift gemarkeerd en op de lasermodule geplaatst. Met de lasermodule worden nu de drukpunten gefixeerd. Met behulp van het sjabloon kan de afstand tussen de zitbeenderen bepaald worden om die vervolgens op het zadel te projecteren.

De maten van de klant kunnen gemakkelijk afgelezen en in de computer ingevoerd worden voor de verdere advisering waarna men de perfecte zadel voor de klant kan bepalen.

Dat niet alleen wij overtuigd zijn van de werking van de zadels, maar ook onze klanten weten we doordat we al zeer veel mensen naar volle tevredenheid een zadel hebben aangemeten.

We hebben over deze zadels ook in maart 2007 gepubliceerd, en naar aanleiding van dat artikel hebben we heel veel mensen een zadel aangemeten, er zijn van de verkochte zadels heel weinig zadels retour gekomen. Wij spreken ook af met de klanten dat de zadel op proef gebruikt kan worden, en dat wanneer deze niet het gewenste resultaat brengt, de zadel terug gebracht mag worden.

Feiten en cijfers
Uit diverse universitaire medische onderzoeken naar zadelpijn, erectiestoornissen en andere klachten bij frequente fietsgebruikers is veel cijfermateriaal naar voren gekomen.
Enkele voorbeelden:
- 94% van de fietsers heeft fysieke klachten tijdens het rijden
- 64% heeft zadelpijn
- Kansen op erectiestoornissen naar leeftijd:
    • 38% (40 jaar),
    • 48% (50 jaar),
    • 57% (60 jaar),
    • 67% (70 jaar)
- De bloedsomloop in de penis daalt met 70% na 10 minuten fietsen
- 3 uur (of meer) fietsen per week verhoogt de kans op impotentie
- Sportieve zadels hebben een negatief effect op de bloedsomloop met 66%, bij brede comfortabele zadels is dit 25%

Om de risico´s op zadelpijnen te vermijden is een goed advies van groot belang.
Een passend zadel is van vitaal belang van stadfietser tot racefietser!
Door middel van het nieuwe Popometer systeem en de unieke,
ergonomische SQ Lab zadelcollectie kunt u bij Van Sleeuwen 2wielers in Venhorst terecht
voor een zadel op maat 100%gegarandeerd.

Kom voor deze gratis zadelmeting naar onze winkel en laat u overtuigen van deze unieke zadelmeting en u bent voor altijd verlost van zadelpijn.DEEL MET UW VRIENDEN: